違法和不良信息舉報 客服熱線:400-111-9811

2019年學位英語完型填空每日一練(十一)

學位英語 責任編輯:胡陸 2019-10-23
摘要:完型填空是學位英語考試大綱中規定的考試題型,是每位考生都必須熟悉的的題型。以下是為大家整理的學位英語完型填空考試題型。更多學位英語相關資訊,請關注希賽網英語頻道。

After the birth of my second child, I got a job at a restaurant.Having worked with an experienced 36_____for a few days, I was 37_____to wait tables on my own.All went 38_____ that first week.When Saturday night came, I was luckily 39_____    the tables not far from the kitchen.  40_____, I still felt it a little hard to carry the heavy trays (托盤).

Before I knew it ,the   41_____   was full of people. I moved slowly,42_____ every step. I remember how 43_____I was when I saw the tray stand near the tables; it looked different from the one I was 44_____on.It had nice handles, which made it 45_____  to move around.I was pleased with everything and began to 46_____ I was a natural at this job.

Then, an old man came to me and said,“Excuse me, dear, my wife and I loved 47_____you work.It seems your tray stand has been very 48_____ to you, but we are getting ready to 49_____ now ,and my wife needs her 50_____ back.”

At first his 51_____ did not get across.“What was he talking about?” Then, I got it.I had set my trays on his wife’s orthopedic walker (助步器).I stood frozen as ice ,but my face was 52_____.I wanted to get into a hole and 53_____   .

Since then, I have learned from many mistakes such as the one I just 54_____. I have learned to be more 55 _____and not to be too sure of myself.

36.A.manager      B.assistant          C.cook            D.waitress

37.A.promised         B.invited       C.allowed         D.advised

38.A.well             B.quickly          C.safely          D.wrong

39.A.left              B.given            C.brought         D.shown

40.A.Therefore         B.However          C.Otherwise       D.Finally

41.A.kitchen           B.street             C.restaurant        D.table

42.A.minding B.changing C.taking D.saving

43.A.angry B.calm C.sad D.happy

44.A.fixed B.trained C.loaded D.waited

45.A.slower B.lighter C.quieter D.easier

46.A.believe B.agree C.regret D.pretend

47.A.letting B.making C.watching D.having

48.A.useful B.familiar C.unusual D.interesting 

49.A.rest B.order C.eat D.leave

50.A.bag B.walker C.tray D.coat

51.A.idea B.praise C.message D.need

52.A.cold B.full of joy C.pale D.on fire

53.A.lie B.hide C.defend D.stay

54.A.repeated B.discovered C.corrected D.described

55.A.careful B.patient C.honest D.practical                           

答案  36.D  37.C  38.A  39.B  40.B  41.C  42.A  43.D  44.B  45.D  46.A  47.C  48.A  49.D  50.B  51.C  52.D  53.B  54.D  55.A

相關推薦:

2020年全國各省市學位英語考試大綱匯總

2020年全國各省市學位英語考試時間匯總

成人本科學位英語考試精講班視頻教程

希賽網為幫助參加學位英語考試的考生備考,特設培訓視頻教程學位英語學習包等各項助力措施,更多備考通關方案盡在希賽網學位英語考試頻道。

溫馨提示:因考試政策、內容不斷變化與調整,本網站提供的以上信息僅供參考,如有異議,請考生以權威部門公布的內容為準!

通關方案

  • 在線輔導
  • 高效學習
  • 通用考博英語沖刺班視頻教程

    講師:希賽網 價格:464 元
    全面精講,覆蓋核心考點,網絡直播課堂講解,課后錄播,高效備考。
    立即報名
  • 全國醫學統考考博英語真題講解視頻教程

    講師:Ashley 價格:398.4 元
    全面精講,覆蓋核心考點,網絡直播課堂講解,課后錄播,高效備考。
    立即報名
黑龙江时时彩开奖纪录